Tri gra kosovare në garë për nominim për çmimin Oscar

0

Regjisoret Lendita Zeqiraj, Blerta Zeqiri dhe More Raça Në edicionin e 91-të të cmimeve të Akademisë “Oscar” Kosova mund të marrë pjesë me tre filma.

Filmi “Martesa” i regjisores Blerta Zeqiri, filmi “Gardhi” i regjisores Lendita Zeqiraj dhe filmi “Ajo” i regjisores More Raca janë në garë për nominim për çmimet OSCAR.