TOP 20 tenderët në “katër sy”, kryeson Ministria e arsimit!

0

Marreveshja e Ministrise së arsimit me shtëpitë botuese në vlerë prej 300 milionë denarë, është tenderi me i “rëndë” i nënshkruar “në katër sy” ose siç eshte e shkruar ne ligj, -negociata pa shpallje publike-, njoftojnë nga Byroja pëe furnizime publike, shkruan TV21.

Byroja për furnizime publike, keto të dhënura I ka publikuar disa ditë para vitit të ri, ndërsa janë pëe tenderët e nënshkruar gjatë vitit 2017.

Ky resor, pra, Ministria e arsimit ka edhe dy kontrata të ngjajshme, që sipas listes TOP 20, kanë vendin e 8-të me 37 milionë denarë dhe vendin e 16-teme 18 milionë denarë.

Në listën TOP 20 që ka pregatitur TV21, sipas raportit të Byrosë për furnizime publike të udhehequr nga drejtori Bardhyl Nasufi, vendin e dytë mban SH.A. ELEM me tender ne vlerë prej 290 milionë denarë, kontratëë e nënshkruar me kompaninë “Markovski”.

Ne vijim mund të lexoni listën e plotë./TV21