Todor Petrov do leje nga kuvendi

0

Todor Petrov kërkon 149’999 bashkëmenditar të cilët me nënshkrimet e tyre do të thirrnin edhe një referendum, për të kundërshtuar ndryshimin e emrit dhe kushtetutës së Republikës së Maqedonisë Veriore!

Ai për këtë nismë pret të merr leje sot nga kuvendi i Maqedonisë! Iniciativa e Todor Petrov është në rend dite në Komisionin për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Komuniteteve! Petrov kërkon referendum të ri për emrin, ose kthimin e emrit të vjetër!