THAÇI BASHKËBISEDON ME GAZETARË PËR SAMITIN E SOFJES

0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i cili e përfaqësoi Kosovën në Samitin e BE-së dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor në Sofje të Bullgarisë sot nga ora 15:30 në presidencë do të mbajë një bashkëbisedim me gazetarë. Thaç gjatë këtij bashkëbisedimi do të flet për samitin historik. “Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, pas kthimit nga samiti historik i BE-së dhe Ballkanit Perëndimor i mbajtur në Sofje, do të ketë një bashkëbisedim të hapur me gazetarë lidhur me rëndësinë dhe zhvillimet e këtij samiti”, thuhet në njoftimin e presidencës.