Teuta Bilalli arrin në Kuvend pa Fadil Zendelin

0

Deputetja e Lëvizjes BESA, Teuta Bilalli, arrin në kuvend pa deputetin Fadil Zendeli. Ajo ishte e shoqëruar nga nënkryetari Kastriot Rexhepi dhe Arjanit Hoxha.