TETOVË, SONTE ZHVILLOHET GARA E BILIARDOS

0

Në qytetin e Tetovës, është duke u mbajtur sonte gara e biliardos në disiplinën e 9-të.

Gjegjësisht kjo garë është duke u zhvilluar në Tetovë, në Biliard Club-Golden Ball.

Pjesmarrës janë 32 lojtarë, profesionistë në këtë disiplinë, ku vijnë nga e gjithë Ballkani.

Ndryshe, në këtë garë është duke marrë pjesë edhe Eklent Kaçi, kampion botëror. Në disciplinën e 8-të, Kaçi është në vendin e parë në botë, kurse në të gjitha disciplinat e tjera në ranglistën botërore është i treti.

Klenti Kaçi ka fituar kampionatin e bilardos “Aramith Maters” në New York, si dhe ka marrur edhe disa çmime të tjera.

39525985_225757274761607_8736332611028254720_n

39664812_226145558065094_9160540170007609344_n

Klenti-Kaçi-780x439

983913_1298880713481751_5039462102210967440_n Winner-small