TELEGRAM I KRYEMINISTRIT ZAEV ME RASTIN E VDEKJES SË ISH-SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË KB-SË, KOFI ANNAN

0

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev dërgoi telegram ngushëllimi për humbjen e ish-sekretarit të përgjithshëm të KB-së, Kofi Annan, deri te sekretari aktual i KB-së, Antonio Guteresh.

“Të vazhdojmë të punojmë drejt një bote më mirë të organizuar dhe më të qetë dhe në këtë mënyrë do t’ia japim respektim më të madh për largpamësin, liderin, nobelistin dhe para se gjithash njeriun,  ish-sekretarin e përgjithshëm të KB-së, Kofi Anan”, qëndron mes tjerash në telegramin e ngushëllimit të Zaevit.