TË SHTUNËN PROMOVOHET LIBRI I GËZIM OSTRENIT

0

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, ka njoftuar se  promovimi i librit historikargumentues i autorit dr. Gëzim Ostreni: “LIBËR I BARDHË – Gjenocidi dhe spastrimi etnik i shqiptarëve nga Mbretëria Serbe, Mbretëria e Jugosllavisë të SKS-së, Mbretëria Jugosllave, nga RFS e Jugosllavisë dhe nga Republika e Maqedonisë (1912 – 2000)” do të bëhet më  23.6.2018 (e shtunë) në ora 12:00 në hapësirat e “Aleksandar Palace” – Shkup.Screenshot_43