Të gjithë udhëtarët janë nxjerrë nga autobusi

0

Të gjithë udhëtarët janë nxjerrë nga autobusi i cili sot pasdite u rrokullis afër Sarajit në autostradën Shkup-Tetovë. Udhëtarët janë dërguar në spitalin “8-shtatori: dhe në urgjencën e Shkupit. Mjekët po luftojnë që një pjesë e tyre tu mbijetojnë plagëve.