TALENTI I DIAR BUTËS, QË NË MOSHËN TRE VJEÇARE NË SKENË DHE FITUES I GARËS SË HAMBURGERAVE

0

Mysafir nga Struga për emisionin 21Gradë ishtee edhe Diar Buta, një fëmijë me talent të veçantë edhe atë që në moshën 3 vjeçare ka dalur në skenë, fillimisht me kërcim.

Diari gjithashtu ka udhëhequr së fundmi edhe Festivalin e fëmijëve në Strugë, i cili tha se për 1 ditë ka mësuar pjesën e parë të skenarit.

Si pjesë e këtij Festivali që ka udhëhequr, ka qenë edhe një lojë shumë interesante, ajo e ngrënia të hamburgerëve, kurse loja ka qenë që kush hanë më shumë do të merr hamburgera falas gjatë tërë verës, dhe këtë lojë e ka fituar Diar Buta.

Për më shumë ndiqni video e plotë.

https://youtu.be/lfcMyva_3Zw