TAIRI, KF STRUGA DËSHROJMË TË LUAJ NË LIGËN E PARË TË MAQEDONISË

0

Nga qyteti i Strugës, për 21Gradë mysafir ishte edhe Flamur Tairi, kapiteni i KF STRUGA.

Tairi foli për karrierën e tij futbollistike, gjegjësisht për atë se në cilat ekipe vendore dhe jashtë vendit ka luatjur, kurse së fundmi tregoi se gati dy vite është kapiten i ekipit të KF STRUGA.

Më tej shtoi se si drejtues i këtij ekipi, është fokusuar në përfocime dhe qëllimi kryesor është që të arrijnë të luajnë në Ligën e parë të Maqedonisë.

Për më shumë rreth planet e tij si drejtues i këtij ekipi dhe ngritjes së tij si futbollist, ndiqni më poshtë videon e plotë.

https://youtu.be/g7X3vQUs_6g