“TA SHPËTOJMË KODRËN E DIELLIT” TAKIM ME KRYEMINISTRIN ARRIHET MARRËVESHJE, DO TË STOPOHET PLANI URBANISTIK!

0

Përfaqësues të Iniciativës  “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” u takuan me Kryeministrin Zoran Zaev.

Në takim ishin të ftuar edhe nga ELEM, Shoqata Aksionare e Maqedonisë dhe nga Komuna e Tetovës po të njëjtët nuk morën. pjesë.

Nga Iniciativa “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”  Kryeministrit ja dorëzuan kërkesat që tashmë janë të ditura për opinionin,  njëra ndër ta është tërheqja e ELEMIT nga menaxhimi i kësaj qendre turistike dhe e njëjta të jepet në koncesion.

Përfaqësues e  kësaj iniciative dhe kryeministrin Zaev bashkë me Ministrin e Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ranë dakord që plani urbanistik në Kodrën e Diellit nga sot do të stopohet.

Përgatiti: Armend Abazi