SOT SHKUPI U PËRFSHI ME SHI TË RRËMBYESHËM

0

Moti i ligë përsëri ka kapluar sot Shkupin.

Nga Qendra Hidro-Meteorologjike në Shkup njoftojnë se ka fryer erë me shpejtësi 65 kilometra në orë.

Ndërsa javën e kaluar si pasojë e reshjeve të forta u bllokua komunikacioni në qytet dhe u regjistruan një sërë dëmesh matierale.