Shyhrete Behluli merr mirënjohje nga “Plisat”

0

“Plisat” e falënderojnë Shyhrete Behlulin

Këngëtarja Shyhrete Behluli shuhet edhe për koncertet që i mban edhe nëpër vendet e disaporës, ajo në repertuarin e saj ka edhe këngë të cilat iu dedikohen pikërisht bashkatdhetarëve.

Shoqata shqiptare në Dubendorf “Plisat”i ka ndarë mirënjohje Shyhrete Behlulit si dhe ka shprehur falënderime për këtë.

Këngëtarja e ka bërë publike mirënjohjen në Instagram.

“Gurbetqari”, “Ah grubet”, “Jetoj në grubet”, e këngë të tjera janë ato përmes së cilave Shyhretja ka ndarë ndjenjën e mallit e shqiptarëve që jetojnë larg vendlindjes./21Media

.