SHQIPE MEHMETI DO TË ORGANIZOJË PUNËTORI PIKTURE PËR FËMIJËT

0

Shqipe Mehmeti piktore nga qyteti i Kërçovës me profesion grafiste dhe piktore.

Mehmeti ka folur për ekspozitën e saj të fundit të titulluar e “E Brishtë” ku trajton gruan dhe mentalitetin në Ballkan ku dominon mashkulli. Femra në familje, dëshirat e saj, dhunën familjare dhe disa aspekte të tjera ekspozita e fundit i ngërthen mirëpo Mehmeti  gjithashtu tha se ende është duke vazhduar këtë ekspozitë sepse ndjehet që ka ende shumë për të shprehur.

Përveç kësaj piktoria e njohur tregoi edhe për puntori, për fëmijët në Galerinë Kombëtare të Maqedonisë për pikturim.

Për më shumë ndiqni videon e plotë.