SHKUP, KATËR AUTOMJETE PËRFSHIHEN NË FLAKË

0

Gjatë pasdites katër automjete në rrugën “Elise Popovski Marko” në Shkup janë përfshirë në flakë.

Zjarri ka qenë i raportuar në ora 18:00 ndërsa njësia kundër zjarrit ka intervenuar me 3 makina dhe gjashtë zjarrfikës.