ROGAQI, NË 21GRADË, LIVE KËNDON BALADËN E TIJ TË FUNDIT

0

Gjithashtu mysafir në emisionin 21Gradë ishte edhe Kadri Rogaqi, ku u shfaqë kënga e Rogait, e cila quhet Dy emra. Gjatë emisionit tregoi që ka gati 3 a 4 vite që merret vazhdimisht me muzikë, dhe kënga e tij e parë ishte kënduar në moshën 19 vjeçare. Ndërsa tregoi gjithashtu se me këndim është marrur babai i tij dhe familjarët e tjerë.

Për më shumë ndiqni videon e plotë.