REAGON ANGELA MARTINI NDAJ PRESIDENTIT DONALD TRUMP

0

Angela Martini në llogarinë e saj në instagram ka deklaruar se Donald Trump meriton  çmimin Nobel për paqe.

Kjo deklaratë vjen pas takimit të rëndësishëm  të Presidentit të SHBA-ve Donald Trump dhe udhëheqësit të Koresë së Veriut, Kim Jong Un në Singapor, i cili u konsiderua si një çast historik për marrëdhëniet diplomatike në botë.

Ky takim ndodhi pas negociatash të zgjatura mes dy vendeve.