Pse është mirë të dashuroheni në shtator

0

Është e vërtetë që dashuria nuk komandohet, por po aq e vërtetë është se shtatori është muaji në të cilin më shumë se tek të tjerët jemi të predispozuar për të rënë në dashuri, për të nisur një marrëdhënie, për të gjetur mirëkuptimin me personin që kemi takuar ndoshta përpara se te fillonte vera.

1. Duket se netët e verës të kaluara nëpër diskoteka, larjet në det gjate ditëve të vapëshme dhe aperitivët në banakët e hapura në plazhe, miqtë, flirtet, puthjet, kafshimet dhe arratitë, nuk ju kanë bërë të lumtur. Dhe kjo pasi gjatë kësaj kohe ne kemi ndjerë mungesën e një personi me të cilin të ndanim jo vetëm kohën por edhe kënaqësinë, argëtimin. Duket kështu se në një fare mënyre, kjo periudhë ju ka shërbyer për të kuptuar edhe një herë se liria absolute e deri tanishme ju ka treguar se jeni duke kërkuar diçka që shkon përtej një nate flirti.

2. Me ardhjen e shtatori të gjitha alibitë bien. Filloni se pari me regjistrimin në një palestër. Palestra është vendi ku mund të njohësh persona të rinj dhe me siguri që ndonjëri prej tyre do të tërheqë medoemos vëmendjen tuaj. Nga një vegël në një tjetër, një ftesë për darkë është pas kthesës.

3. Nëse gjate verës kemi njohur ndonjë person që na ka lënë përshtypje te mire, shtatori është momenti me i mire për ta thelluar njohjen, mos neglizhoni edhe nëse ai/ajo është larg fizikisht nga ju.

4. Është parë statistikisht se gjate muajit gusht shume çifte shpërthejnë për shkak te kohës se gjate te kaluar se bashku dhe shtatori është muaji kur ato finalizohen me ndarje. Dhe duket se nga ana tjetër, shtatori mund te jete si periudha me e përshtatshme për te përfituar dhe për te hedhur një hap përpara drejt personit te cilit ja kemi vene syrin qe ne verë.

5. Ne shtator se bashku me punën është momenti i rifillimit te miqësive te reja, dashurive dhe përgjithësisht fillimi i asaj pjese te vitit qe sjell një mirëqenie psikologjike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here