PERFUNDON DEBATI PER KODIN ZGJEDHOR, ASNJË AMENDAMET NUK PRANOHET

0

Asnjë amendament i VMRO-DPMNE-së nuk është pranuar në Komisionin për Çështje Evropiane. Ku kjo parti kishte propozuar 400 amendamente për propozim e Qeverisë për ndryshime të Kodit Zgjedhor.

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi, e mbylli këtë seancë pasi u lajmëruan mbi 10 deputetë për fjalim, ndrësa siç tha Grubi afati për diskutim në këtë Komision është 24 orë dhe mbi këtë arsye eka ndërprerë diskutimin.