PËR FLOKË KAÇURRELA ME SHUMË VOLUM

0

Tani është koha më e mirë për t’i mbajtur flokët kaçurrela të çrregullta, në çdo gjatësi floku

Zgjidhja është shumë e thjeshtë. Pasi të lani flokët dhe t’i fshini lehtë, ndërkohë që janë ende të lagura, formoni dy ose me shumë gërsheta.

Në vazhdim spërkatini ato me kamomil të zierë. Lërini të thahen, për rreth gjashtë orë. Kjo metodë sugjerohet të aplikohet fundjavave, para shëtitjes apo daljes së darkës.

Pasi të lëshoni flokët, jepuni me dorë formën që dëshironi, pa përdorur krehër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here