PDSH-ja DO TA PËRKRAH REFERENDUMIN, KONGRESI I PARTISË DO TË MBAHET NË MUAJIN GUSHT

0

https://youtu.be/T-OpquPXFww

Kryesia e PDSH-së ka mbajtur takimin e radhës ku ka diskutuar për zhvillimet aktuale politike në vend. Sipas sekretarit të kësaj partie Azem Sadiku, ata do ta përkrahin referendumin që do të mbahet në vend.   Kryesia qendrore e kësaj partie, ka diskutuar edhe për mbajtjen e kongresit 7-të të partisë e cili pritet të mbahet në muajin gusht si dhe ndarjen e eshalonit të tret pas hyrjes së kësaj partie në Qeveri. Partia Demokratike Shqiptare, tani për tani ka vetëm dy deputet në kuvend.

“U debatua për situatën aktuale politike si parti serioze do të japim përkrahje situatës aktuale referendumit që duhet të mbahet dhe plotësimin e kushteve marrëveshjen me Greqinë.  Si pikë e ditë që kemi biseduar është edhe riorganizimi i partisë. Sigurisht se ato janë pjesë e marrëveshjes dhe shumë shpejte pritet që gjitha ata që jemi marrë veshtë të realizohen”, u shpreh Azem Sadiku sekretar i PDSH-së.