PASTEL – ”VDEKJA E DANTONIT” PREMIERË NË SHKUP, REFET ABAZI RIKTHEHET SI AKTOR NË SKENË PAS 16 VITESH MUNGESË

0

https://youtu.be/0lLX_agrQC4?list=PLLofChbHNf5c4yQR4hbm4BoPvyE3Xh1XL

”Vdekja e Dantonit” me regji të Dino Mustafiq dhe autor Georg Buchner vjen premierë nga Teatri Shqiptar në Shkup këtë të enjte në datë 24 Maj. Shfaqja e cila ka aktorë nga trupa e Teatrit Shqiptar rikthen pas 16 vitesh mungesë në skenë edhe aktorin e mirënjohur Refet Abazo në rolin kryesor. Nga aktorët dhe Teatri premtohet një shfaqje fantastike ndaj na mbetet të presim premierën për të parë dhe përshtypjet e publikut.