PASTEL – 18 VJEÇARI NGA GOSTIVARI SJELL FILMIN E PARË PROFESIONAL NË MAQEDONI

0

Alban Fetahi është një fotograf i cili pasionin  e tij për kamerën e ka shëndruar edhe në film. Edhe pse në adoleshencë ai sapo ka përfunduar xhirimet e filmit ‘ Shokët e vërtetë” të xhiruar në qytetin e Gostivarit dhe qe pritet të dalë në muajt e nxehtë te verës.

Në këte film Alban Fetahi vjen në rolin e regjisorit, producentit dhe skenaristit. I ftuar në studion e emisionit Pastel tregon vështirësite e krijimit të një filmi në Maqedoni por edhe tematikën e filmit.

Për më tepër ndiqeni intervistën në vazhdim:

https://youtu.be/VrViOtv6v9Q

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here