PASTEL – KY DJALOSH KA GJETUR SIMPATINË E TIJ, POR DO E PREZANTOJË NË FESTIVALIN E FËMIJËVE NË STRUGË

0

https://www.youtube.com/watch?v=2sLRUZMKO5A

Diar Bauta është një djalosh i cili do të prezantojë në festivalin për fëmijë Peshku i Artë në qytetin e Strugës. Festivali do të mbahet në datë 1 Qershor në Pallatin e këtij qyteti dhe gjithsej janë 17 fëmijë konkurent. Duke qënë se është 5 vjetori i festivalit, organizatorët ua kanë dedikuar të gjithin fëmijëve duke vënë edhe ata prezantues. Por gjatë provave Diari tha se ka gjetur simpatinë e tij, por për ta zbuluar do na duhet të jemi prezent atje.