PASTEL – JO VETËM AKTORË PROFESIONISTË, TEATRI SHQIPTAR JU JEP MUNDËSINË DHE DY TË RINJVE PËR NJË SHFAQJE PROFESIONALE

0

https://youtu.be/0lLX_agrQC4?list=PLLofChbHNf5c4yQR4hbm4BoPvyE3Xh1XL