PASTEL – GOSTIVARI QYTETI I RRADHËS QË DO NDEROJË ARTISËT NË ”GRAND PRIX”

0

https://youtu.be/R4ClTOHXAaE?list=PLLofChbHNf5c4yQR4hbm4BoPvyE3Xh1XL

Qyteti i Gostivarit tanimë ka rradhën për të nderuar këngëtarët dhe artistët e këtij vendi. Të premten, në datë 19 Prill në skenën e ‘Grand Prix’ do të ngjiten artistë që kanë lënë gjurmë në këtë festival, artistët post mortum që do të nderohen për veprat e tyre si dhe këngëtarë të gjeneratës më të re. Organizatorët  e ”Grand Prix: Gostivari  për Gostivarasit’, të ftuar në emisionin Pastel premtuan një spektakël fantastik dhe shumë të ftuar.

Për më tepër ndiqeni intervistën në vazhdim: