Pak për t’i thënë e rrezikshme

0

Në një garë talentesh që po mbahet në Britani, u prezantua një përformancë e jashtëzakonshme nga një motër e vëlla. Përformacë kjo, që la gojëhapur jo vetëm jurinë dhe publikun e pranishëm në sallë por, të gjithë ata që patën rastin ta shihnin këtë video.

Mjeshtrit në “roller-skating” Billy dhe Emily kërcejnë dhe rrotullohen në skenë si askush tjetër.

Kush ka parë performancën e tyre shprehet se seriozisht ka qenë i frikësuar për jetën e vajzës, pasi lëvizjet që ajo praktikon ishin tejet të rrezikshme./ 21MEDIA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here