OHËR, LETËR E HAPUR DEPUTETËVE PËR NDËRPRERJEN E DESTRUKTIVITETIT

0

Me rastin e Ditës së Liqenit të Ohrit, shoqata ekologjike “Front 21/42” ka dërguar letër të hapur tek deputetët e Kuvendit të Maqedonisë

“Ju dorëzojmë letrat me të cilat 8000 qytetarë kërkojnë moratorium për projektet infrastrukturore dhe zbatim të Ligjit për menaxhim me rajonin e Ohrit. Ajo që më së shumti nga brengos është shmangia evidente e masave kyçe për shpëtim të rajonit të vetëm në vendin tonë i mbrojtur nga UNESCO”, thuhet në letër