Në çka thyen rregullat Dua Lipa

0

Dua Lipa ka publikuar një imazh të ri në llogarinë e saj në “Instagram”.

Ajo shihet në një dark me persona të afërt të saj, por Dua kishte vendosur njërën këmbë mbi tavolinë. Gjë që është kundër rregullave të mirësjelljes brenda një darke.

Ndryshe, Dua shihet me shumë stil e veshur me duksin e gjatë dhe me shumë pak grim.