MKRS ndan 60 mijë euro për Federatën e Volejbollit

0

Sot, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve (MKRS), u nënshkrua një Memorandum Bashkëpunimi mes MKRS-së e Federatës së Volejbollit të Kosovës
Nëpërmjet këtij Memorandumi Bashkëpunimi, MKRS-ja subvencionon FVK-në me 60 mijë euro, për pjesën e mbetur të programit të këtij viti.

Ministri Kujtim Shala, me këtë rast, përgëzoi FVK-në për punën e deritashme dhe sukseset e treguara. Ai e konfirmoi mbështetjen për FVK-në, duke u zotuar se MKRS-ja është e përkushtuar që të ndihmojë sportistin kosovar në rrugën e përparimit të mëtutjeshëm të tij.
Gjatë ditëve në vijim, MKRS-ja do të nënshkruajë memorandume të ngjashme edhe me disa federata.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here