Ministri Hyseni insiston në formimin e Speciales

0

Ministri Skender Hyseni ka thënë se gjykata speciale duhet të formohet patjetër. Sipas tij ky është obligim ndërkombëtar që është bërë në bazë të letërkëmbimit në mes Baroneshës Catherine Ashton dhe presidentes Atifete Jahjaga

Sipas Hysenit jo vetëm LDK-ja por të gjithë deputetët duhet ta votojnë Specialen sepse është interes jetik i vendit për përmbushjen e obligimeve ndërkombëtare.

Për t’i arritur anëtarësimet në të gjitha mekanizmat ndërkombëtarë sipas Hysenit duhet të përmbushen ky obligim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here