MILLOSHOVSKI : DO TË PARAQESIM INTERPELANCË PËR NIKOLlA DIMITROVIN

0

Deputetët e VMRO-DPMNE-së do të paraqesin interpelancë deri tek Kuvendi për shefin e diplomacisë maqedonase, Nikolla Dimitrov. Për këtë gjë kemi shumë arsye, u shpreh Milloshovski.

Arsyeja e parë është nënshkrimi i marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Bulgarinë, e dyta është ngadalësimi I procesit për dërgim të Aleksandar Nikollovskit si ambasador të Maqedonisë në Bruksel dhe arsyeja e tretë janë informatat për ndërtimin e kampeve për refugjatëve në Maqedoni

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here