MËNGJESI MË I ËMBËL I VESA LUMËS

0

Prej kohësh tashmë këngëtarja Vesa Luma dhe Big Basta janë zhvendosur drejt Zelandës së Re së bashku me djalin e tyre.

Ata nuk ngurojnë të ndajnë momente të veçanta nga dita e tyre me të gjithë, siç ka bërë Vesa para pak orësh. Ajo ka publikuar një video me të voglin e saj dhe krahas saj shkruan: ‘Pjesa më e mirë e ditës’. Për çdo nënë me siguri është i tillë çdo moment krah fëmijëve të saj.Screenshot_11