MELANIA TRUMP PO VIZITON NJË AKADEMI MUZIKE NDËRSA BASHKËSHORTI I SAJ NDJEK SAMITIN E NATO-S

0

Zonja e parë e SHBA Melania Trump po viziton një akademi muzike ndërsa bashkëshorti i saj dhe udhëheqësit e tjerë të botës ndjekin një samit të NATO-s.

Znj.Trump e cila shoqëron Presidentin Donald Trump në një udhëtim një javor në Evropë, u ndal të mërkurën në Kishën Mbretërore të Elisabeth Music në Waterloo, pranë Brukselit.

Trump 48-vjeçare mbante një bluzë të gjelbër blu të marinës së Calvin Klein me detaje të bardha dhe të gjelbërta në jakë.

Bashkëshortet e udhëheqesve u pritën në qendrën e muzikës nga gruaja e sekretarit të përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg.

Ndërsa pjesëmarrëse të tjera  në aktivitet ishin  Brigitte Macron e Francës dhe Emine Erdogan e Turqisë.