MË SHUMË SE VETËM NJË FOTOGRAFI (FOTO)

0

Në shikim të parë një fotografi mund të na duket se nuk thotë asgjë mirëpo nëse i hedhim një sy me afër, do të kuptojmë se në të ka diçka më shumë

Një faqe në rrejtin social “Instagram”, “The Portrait Project” e cila i dedikohet krejtësisht foto portreteve nxjerrë në pah shumë më shumë se vetëm një fotografi vizuelisht të bukur.

Përmes portreteve mundohet që të shfaqë tek secili njeri një karakteristik që i veçon ata dhe kështu përmes fotove nxjerr në pah karakterin e njeriut.

Më poshtë keni disa fotografi që tregojnë shumë më shumë./21Media

1245123portret

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here