LUIS ENRIQUE SHPALL LISTËN E TË FTUARVE NË KOMBËTARE, KTHEHET EDHE MBROJTËSI I BARÇËS

0

Trajneri i Spanjës ka ftuar 24 futbollistë për ndeshjet e nëntorit

Ajo që bie në sy është rikthimi në kombëtare i Jordi i Albës, i cili nuk ishte grumbulluar në herët e fundit dhe ky veprim shkaktoi polemika.

Pas paraqitjeve mbresëlënëse kundër në xhirot e fundit, spanjolli e ka rimarrë menjëherë vendin e tij në kombëtare.