Liga e kombëve, KOSOVË – MAQEDONI

0

Republika e Kosovës do të jetë pengesa e parë e Maqedonise drejt kualifikimit ne kampionatin evropian.
Kosova, pas fitores bindese kunder Azarbejxhanit me rezultat 4:0, ka perfunduar si e para ne grupen D.
Ndeshja ne mes Kosoves dhe Maqedonise, do te luhet ne mars te vitit 2020.