LAMM REKOMANDON VOZITJE TË KUJDESSHME

0

Nga LAMM rekomandojnë lëvizje të kujdesshme të automjeteve, shpejtësi të lejuar dhe respektim të sinjalistikës rrugore.

Pasi në gryka mund të ketë rrëshqitje të dheut, sidomos në rrugët: Koçanë-Makedonska Kamenica-Dellçevë, Vinicë-Berovë, Gostivar-Strazhë, Mavrovë-Dibër-Strugë, Demir Kapi-Udovë, Katlanovë-Veles, Krushevë-Demir Hisar dhe Resen – Bukovë.

Ndërsa trafiku në rrugët jashtë qyteteve është i qetë dhe në vendkalime kufitare nuk ka pritje të gjata.