Kjo është gruaja më e bukur në botë!

0

Të shtunën Në Minsk u zhvillua për femrën më të bukur të martuar në botë. Titullin “Zonja e Universit” (Mrs. Universe), e ka marrë kanadezja, Ashley Burnham. “Unë jam shumë krenare që jam zgjedhur për ” Zonja e Universit “. Së pari unë jam autoktone në Kanada që mbajnë këtë titull, por edhe e para kanadeze “, shkroi në profilin e saj në Instagram. Zgjedhja e “Mrs. Universe”, është unik në botë.

Ndërsa në konkurset tjera për bukuri është e rëndësishme që pjesëmarrëset të mos jenë të martuara, në këtë konkurs për bukurinë ajo është një kërkesë kryesore.
Ashley është e angazhuar në aktrim, modelim, por është gjithashtu një folëse motivuese e suksesshme. Gjashtë muaj më parë Ashley tha fjalën “PO”, dhe fotot e saj me burrin kanë një vend të veçantë të profileve të saj në rrjetet sociale.

1844

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here