Kërkesat e Besës, Osmani optimist për dinamikën e procesit

0

Kërkesat e Besës, Osmani optimist për dinamikën e procesit

Duke komentuar kërkesat e Lëvizjes BESA, Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani u shpreh optimist duke theksuar se bisedimet për ndryshimet kushtetuese janë në rrjedhë e sipër dhe se po tentohet për një proces gjithpërfshirës. Ky proces është i pakthyeshëm dhe nuk mund të zhvendoset dinamika e implementimit të Marrëveshjes së Prespës, shtoi ai.