KANABISI SHPËTON JETËN E DY VJEÇARES, BËHET FËMIJA I PARË NË BRITANI QË SHPËTOHET NGA KJO LLOJ DROGE

0

E vogla Jorja Emerson është bërë fëmija i parë në Britaninë e Madhe e cila është duke u trajtuar me kanabis medicinal.

Prindërit e kanë kohë që dëshpërimisht po kërkojnë një kurë për të voglën e tyre, e cila brenda një dite ka përjetuar deri në 30 sulme epileptike.

Kanabisi për përdorim medicinal është bërë i ligjshëm për tu përdorur më 1 nëntor, ani pse mjekët po hezitojnë ende që ta shkruajnë ata në recetat e tyre mjekësore.

Por gjendja e Jorjas është përmirësuar dhe po duket se kanabisi po ndikon, ani pse trajtimi i saj po arrin shifrën e 1000 funtave në muaj.