JANUZAJ: JAM BELG DHE NDJEHEM BELG

0

Adnan Januzaj e mohon që është shqiptar nga Kosova

Ai ka deklaruar në konferencën për shtyp para ndeshjes me Panamanë se është belg dhe ndihet belg.

“Unë kam lindur në Belgjikë, jam belg dhe ndihem belg. Jam i lumtur që ndodhem këtu me shumë lojtarë profesionistë rreth meje”, deklaroi Januzaj.

Ai gjithmonë e ka mohuar prejardhjen e tij, teksa këtë herë e bën para gjithë botës.