ISH DIPLOMATI I VATIKANIT DËNOHET PËR PORNOGRAFI TË FËMIJËVE

0

Carlo Alberto Capella është shpallur fajtor nga gjykata e Vatikanit, që ka gjetur mijëra fotografi dhe video pornografike në telefonin e tij.

Ai është shprehur se ka kaluar një krizë personale gjersa po punonte në ambasadën në Amerikë.

Ky rast është i fundit në vazhdën e abuzimeve seksuale që goditën Kishën Katolike, raporton BBC. Në maj, Australia dënoi kryepeshkopin Philip Wilson, për shkak të abuzimeve seksuale me fëmijë në vitin 1970.