IMAZHET QË TREGOJNË ANËN E MIRË TË NJERËZVE

0

Kur mendohet se marrëdhëniet e racës janë përkeqësuar

Ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara, John F. Kennedy, tha një herë: Toleranca nuk nënkupton mungesë angazhimi për besimet e veta. Përkundrazi dënon shtypjen ose persekutimin e të tjerëve.

Që nga zgjedhjet, shumica e shtetasve të SHBA-së mendojnë se marrëdhëniet e racës janë përkeqësuar. Këto marrëdhënie të dobëta të racës përputhen me një rekord të lartë në ndarjet politike, duke ripohuar fraza popullore se SHBA është tani një komb i ndarë, transmeton rtv21.tv.

Ndonjëherë mund të duket e madhe, kështu që ndaloni një minutë nga koha juaj. Merrni një pushim nga lajmet e “këqija” politike dhe retorika e urrejtjes.

Përmes këtyre imazheve ju mbani mend të gjitha gjërat e mira që ndodhin çdo ditë dhe që të gjithë mund të bëjmë një pjesë të vogël të tolerancës.

Këtu është një listë tregimesh të sjelljeve të mirësisë që njerëzit u kanë treguar bashkëqytetarëve të tyre, të cilat mund të rivendosin njëfarë besimi që keni në njerëzimin./21Media