Hiqen rrethojat e Kuvendit

0

Kryetari Kadri Veseli ka marrë vendim që të hiqen rrethojat e hekurta të Kuvendit të Kosovës që kanë mbetur që nga koha e UNMIK-ut.

Sipas një njoftimi për media nga zyra e Kuvendit ky vendim është marrë në vazhdimësinë e hapave të ndërmarra nga kryetari Veseli për hapjen e institucionit më të lartë të vendit –Kuvendit të Kosovës.

“Kjo hapje është në funksion të transparencës ndaj publikut dhe qytetarëve”, thuhet në komunikatë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here