HARAÇINË, HALIMI KA SHPËRNDARË PAKO PËR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

0

Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi sot ka shpërndarë paketa në Komunën e Haraçinës për festën e Fitër Bajramit.

Nga Komuna e Haraçinës njoftojnë se kryetarja Halimi në bashkëpunim me Qeverinë dhe ministrinë për Punë dhe Politikë Sociale si dhe me Agjencionin për Konfiskimin e Mallrave, në shenjë urimi dhe solidarizimi ka dhuruar 109 pako me gjëra të ndryshme për këto familje.

Më tej urojnë që kjo festë të sjellë gëzime në çdo shtëpi.

IMG-1afc9f99200baa17df78d23aa28829e2-V-300x225 IMG-16f03bf08e4203103b8eba23f08679af-V IMG-38f8c61800001465c921546d3fdd6a73-V-300x225 IMG-f2930893747dc8acd0de39b6894a01b6-V-300x225