Greqia e dërgoi notën verbale, pritet shpallja e ndryshimeve kushtetuese në Gazetën zyrtare

0

Greqia ia dërgoi Maqedonisë notën verbale. Këtë e ka konfirmuar MPJ greke.  Pas kësaj, pritet që në Gazetën zyrtare të shpallen ndryshimet Kushtetuese, me çka zyrtarisht fillon përdorimi i emrit të ri Republika e Maqdonisë së Veriut. Gjithashtu vendosen tabelat me emrin e ri, nëpër institucionet vendore dhe përfaqësitë diplomatike-konsullore.