Fotot prekëse që mund të thyejnë edhe një zemër cinike

0

Pamje të tetë situatave prekëse

Përdoruesit e internetit shpesh ndajnë fotot e tyre që pasqyrojnë momentet më emocionuese të jetës së tyre.

Për shembull, reagimi i një fëmije kur merr dhuratë të pazakontë nga gjyshja e tij, ose kur një person i dhuron para nga vetura një personi në rrugë.

Kur shihni imazhe të tilla, ato mbase ju jepin vullnet për të bërë gjëra të mira apo edhe ndikojnë që ju të ndiheni më mirë.

Imazhet e mëposhtme janë mjaft interesante dhe emocionuese./21Media

Një djalë ndihmon motrën e tij gjatë një përmbytjeje

Pa koment!

“Gjyshi im dje bëri 100 vjet! Ai është personi më i vjetër në familjen tonë dhe është e këndshme që është rreth neve”

“Ja çka bëri gjyshja! Fëmijët janë absolutisht të ngazëllyer”

“Më në fund u ribashkova me gjyshin tim pas 15 vjetësh dhe gjëja e parë që më tregoi është një foto kur kam qenë 5-vjeçare, që ai e kishte mbajtur në portofolin e tij që atëherë”

Ky zjarrfikës në pension u ftua në diplomimin e një vajze që ai i kishte shpëtuar jetën 17 vjet më parë gjatë një zjarri shtëpiak

“Autisti im 5-vjeçar më ka befasuar sot duke e shkruar emrin e tij! (Është James.)”

Ky detar u kthye nga shërbimi i tij. Ai kurrë nuk e ka parë djalin e tij më parë.

.