(FOTO) DO TË REALIZOHET FILMI “ILLYRICUM”

0

Filmi është në fazën e para-produksionit final, është shprehur për Konica.al, regjisori dhe njëherazi skenaristi i këtij filmi, Simon Bogojević Narath, i cili pritet të jetë një nga prodhimet më të mëdha të kinematografisë evopiane nga producentja e KINORAMA, Ankica Juric Tilic.

Filmit, në këtë fazë, i janë bashkëngjitur si bashkë-producentë, katër shtete ndër të cilat Kroacia, Italia, Sllovenia dhe Kosova…ndërsa në subjekt të tij, janë “ngjarjet” e pushtimit të Ilirisë nga fushata ushtarake e ndërmarë nga Perandori romak, Octavian.

Regjisori dhe skenaristi Narath, në faqen e tij është duke kërkuar etnografë, ekspertë dhe këshilltarë të kostumografisë, anijeve liburne, apo veshjeve dalmate (fiseve ilirie të Dalmacisë; sot, në Kroaci).

Ndiqni këtë material filmik interesant, duke falënderuar për të drejtën e përdorimit të imazheve foto/video, regjisorin dhe njëherazi skenaristin, e filmit “Illyricvm”, Simon Bogojević Narath.

https://www.facebook.com/web.konica.al/videos/503610620072482/

/Konica.al/

Screenshot_32 Screenshot_31 Screenshot_29 Screenshot_28 Screenshot_27 Screenshot_26